Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών
Η ομάδα της ONAC φροντίζει ώστε τα προϊόντα που αποστέλλονται να ανταποκρίνονται στα αυστηρά ποιοτικά της κριτήρια. Ωστόσο, εάν το προϊόν που παραλάβατε έχει υποστεί φθορά ή εάν αλλάξατε γνώμη για τις αγορές σας, έχετε  δυνατότητα  επιστροφής εντός πέντε ημερολογιακών ημερών.

Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή αποστέλλετε email στο [email protected] πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια επιστροφής.

Στην περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε επιστροφή, τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση αγοράς. Δηλαδή στην πρωτότυπη συσκευασία τους με την οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί.  Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ΔΕΝ γίνονται δεκτές.


Για αγορές μέσω πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας ή pay pal ή apple pay ή google pay, πιστώνουμε την κάρτα, τον λογαριασμό με την αξία των προϊόντων αμέσως μόλις παραληφθούν και εγκριθούν. Όταν πραγματοποιείται η πίστωση θα λαμβάνετε επιβεβαιωτικό e- mail.


Για αγορές προϊόντων με αντικαταβολή, η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Συνεπώς θα πρέπει να μας ενημερώσετε για τον αριθμό λογαριασμού σας (IBAN), την τράπεζα που διατηρείτε τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναφέρεται στο βιβλιάριο. Για λόγους ασφαλείας ο δικαιούχος του αριθμού λογαριασμού πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο αναγράφετε στην απόδειξη αγοράς για το προϊόν που μας έχετε επιστρέψει.


Στο ποσό που θα σας επιστραφεί δεν θα συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στην διεύθυνση [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας.