Ας γνωρίσουμε καλύτερα το after-sun hair & body bath!

To after-sun hair & body bath είναι ένα αναπλαστικό και αντιοξειδωτικό σαμπουάν – αφρόλουτρο το οποίο σχεδιάστηκε για τον καθαρισμό μαλλιών και σώματος! Έχει καταπραϋντική, καθαριστική δράση και είναι εξαιρετικό για όλες τις εποχές.

Το καλοκαίρι: έχει θρεπτική και αναπλαστική δράση! Χάρη στην υψηλή του συγκέντρωση σε αντιοξειδωτικά, αποτρέπει την αφυδάτωση και τον σχηματισμό ψαλίδας στα μαλλιά, που συνδέονται με την έκθεση στον ήλιο. Έχει καταπραϋντική δράση στο σώμα, συμβάλλει στην ενυδάτωση του ξηρού δέρματος, χάρη στις πολύ ευαίσθητες και γεμάτες θρέψη επιφανειοδραστικές ουσίες που περιέχει στη φόρμουλά του.

Για όλες τις εποχές: Κατάλληλο για όσους λούζουν συχνά τα μαλλιά τους! Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το συχνό λούσιμο των μαλλιών & του τριχωτού της κεφαλής και για το αναζωογονητικό καθαρισμό του σώματος.

Τα φυτικής προέλευσης συστατικά του προσφέρουν βαθιά θρέψη ακόμα και κατά τη χειμερινή περίοδο, όταν είστε πιο εκτεθειμένοι σε πηγές θερμότητας, ρυπογόνα σωματίδια και εξωτερικούς παράγοντες.Βασικοί σύμμαχοι για χρήση όλο το χρόνο αποτελούν τα προϊόντα της σειράς Sunway, χάρη στις συμπυκνωμένες φόρμουλές τους χωρίς χημικά SPF και χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους για την αποφυγή σπατάλης, διαρκούν περισσότερο και δεν έχουν ρυπογόνες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ AFTER-SUN HAIR &BODY BATH

Γνώριζες ότι…

Το βιοδυναμικό εκχύλισμα καλέντουλας είναι ένα από τα πιο πολύτιμα ενεργά συστατικά και αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα της σειράς Sunway! Έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Είναι εξαιρετικό για το ευαίσθητο δέρμα, προστατεύει από την ερυθρότητα και την ξηρότητα ενυδατώνοντάς το. Είναι ιδανικό για λεπτά, ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, καθιστώντας τα απαλά και ευκολοχτένιστα, ομαλοποιώντας ταυτόχρονα την υπερβολική παραγωγή σμήγματος στο τριχωτό της κεφαλής.

Summer gift!! 

Αγοράζοντας 3 Sunway αγροκαλλυντικά προϊόντα της επιλογής σου έως τις 31/08 μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν ένα ELIO power bank ηλιακής ενέργειας από 100% μέταλλο, ώστε να μπορείς να παραμένεις συνδεδεμένος ανά πάσα στιγμή όταν βρίσκεσαι έξω!