Ένα πλούσιο 3 σε 1 συμπυκνωμένο και anti-waste balm, με 100% φυσικά συστατικά!

Μια θεραπεία all-in-one SOS που ανακουφίζει όλες τις περιοχές του δέρματος που εκτίθενται στις καιρικές συνθήκες και υπόκεινται σε ιδιαίτερο στρες από αλλαγές θερμοκρασίας, αφυδάτωση και ερεθισμούς.

Χάρη στα άφθονα μαλακτικά, ενυδατικά και καταπραϋντικά βιολογικά ενεργά συστατικά της φόρμουλας του, ανακουφίζει από την ερυθρότητα και το σκάσιμο, αποκαθιστώντας το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας. Επανορθώνει ακόμη και το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα.

Δερματολογικά ελεγμένο / Δοκιμασμένο στο νικέλιο/ Χωρίς γλουτένη / Vegan
100% συστατικά φυτικής προέλευσης

Το Prodigious balm διατίθεται ως δώρο με ορισμένα επιλεγμένα kit. 

Ανακάλυψε το kit που σου ταιριάζει στο onac.gr/eco-friendly-dora

Επέλεξε προσωπικά δώρα.

Χρειαζόμαστε εγκάρδιες χειρονομίες, αιτιολογημένες επιλογές και μικρά δώρα που δείχνουν ότι ξέρουμε το γούστο και τις πραγματικές ανάγκες όσων αγαπάμε!

Δώρα που δεν μετατρέπονται σε ανεπιθύμητα δώρα για το περιβάλλον.

Αυτή η συλλογή αφηγείται μια ιστορία συνειδητής επίγνωσης.

Αποτελείται από εξατομικευμένα κουτιά αλουμινίου, προετοιμασμένα και προσεκτικά μελετημένα για τις ανάγκες και τις επιθυμίες όσων τα παραλαμβάνουν.

Με ένα δώρο μέσα στο δώρο: σας βοηθάμε να καταπλήξετε αυτούς που αγαπάτε!

Όλα τα σετ συνοδεύονται από μια προσαρμόσιμη ευχετήρια κάρτα και συσκευάζονται σε ένα κουτί με χρηστικό και ευέλικτο σχέδιο, που δημιουργήθηκε για να συνεχίσει και να εφευρίσκει ξανά τον εαυτό του μόλις αποκαλυφθεί το περιεχόμενό του!

Τα Oway kit μπορούν να περιέχουν προϊόντα για τα μαλλιά και το δέρμα, αλλά και πολύτιμα αξεσουάρ και αντικείμενα σπιτιού για έναν πιο συνειδητό τρόπο ζωής!