Τώρα, περισσότερο από ποτέ…

…είναι σημαντική η φροντίδα των χεριών!

Η επικοινωνία δεν γίνεται μόνο μέσω της λεκτικής έκφρασης. Ολόκληρο το σώμα μας, μιλά! Παρουσιαζόμαστε, λέμε ποιοι είμαστε, εξερευνούμε τον κόσμο με τα χέρια μας. Εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και όχι μόνο αυτό: τα χέρια μπορούν να εκφράζουν σύμβολα και νοήματα. Μια πραγματικά μυστική γλώσσα! 

Η φροντίδα των χεριών μας, συνεπώς, αποδεικνύει την προσοχή μας προς τον εαυτό μας, εκείνους που αγαπάμε και ό,τι άλλο μας ενδιαφέρει.

Εδώ, στην Onac φροντίζουμε για τη φροντίδα σου και γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων περιποίησης χεριών από την Organic Way, που όχι μόνο θρέφουν και καταπραΰνουν τα χέρια σου, αλλά προστατεύουν αποτελεσματικά και σωστά εσένα και την οικογένειά σου.

Η προσεκτική επιλογή βιοσυμβατών δραστικών συστατικών της υψηλότερης ποιότητας και το υψηλό ποσοστό φυσικότητας, καθώς και η σχολαστική αναζήτηση για τα καλύτερα αρώματα με βάση τα οργανικά αιθέρια έλαια, έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύτιμο και αναζωογονητικό, καταπραϋντικό, καθαριστικό, αρωματοθεραπευτικό αποτέλεσμα, που ηρεμεί το σώμα και το νου, με σεβασμό στο δέρμα και στο περιβάλλον.

Κρέμες και καθαριστικά χεριών: Η φυσική αντίδραση της Oway στη δράση των ατμοσφαιρικών, ρυπογόνων και σκληρών παραγόντων.

Λόγω της αλλαγής των θερμοκρασιών και των ρύπων, τα χέρια μας τείνουν να σκάνε, να στεγνώνουν και να υφίστανται τις επιθέσεις βακτηρίων και άλλων ακαθαρσιών. Για την καταπολέμηση αυτών των επιπτώσεων, είναι απαραίτητο να τα φροντίζουμε με μια επαρκή και στοχευμένη ρουτίνα ομορφιάς. Από αυτή την άποψη, οι κρέμες και τα καθαριστικά χεριών που δημιουργούνται στα εργαστήρια agricosmetics της Oway, συμβάλουν στην ενυδάτωση, στη θρέψη και στον καθαρισμό, κάνοντάς τα χέρια απαλά, ελαστικά και μεταξένια.

Στη βάση αυτών των πλούσιων συνθέσεων υπάρχει ένα μείγμα εξαιρετικών ενεργών συστατικών φυτικής προέλευσης και βοτανικών ελαίων που δρουν με απαλό και αποτελεσματικό τρόπο, σεβόμενοι το υδρολιπιδικό φιλμ που τα προστατεύει: βιολογικό έλαιο περγαμόντο, βιοδυναμικό θυμάρι, αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου και το μαλακτικό σύμπλεγμα που αποτελείται από ένα μείγμα γλυκού αμύγδαλου, μποράγκου, λιναρόσπορου και ελαιόλαδου.

Συγκεκριμένα, ο ορός καθαρισμού και ενυδάτωσης για τα χέρια Rugiada περιέχει το συνιστώμενο ποσοστό αλκοόλης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας 65-70%. Αυτό το αντιβακτηριακό τζελ χεριών φιλικό προς το δέρμα καταπολεμά αποτελεσματικά το 99,9% των ιών – βακτηρίων, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα.

Αντισηπτική σειρά χεριών και επανορθωτική κρέμα από την Oway: αποτελεσματικές θεραπείες για τα ταλαιπωρημένα χέρια. 

Για να κάνεις ξανά τα στρεσαρισμένα, στεγνά ή σκασμένα χέρια σου απαλά και γεμάτα ελαστικότητα, πρέπει να πραγματοποιήσεις έναν λεπτό αλλά αποτελεσματικό καθαρισμό, που παρέχει αντισηπτική δράση και ταυτόχρονα ενυδατώνει. Το Τerso αντισηπτικό σαπούνι χεριών, είναι τέλειο γιατί δρα σεβόμενο το υδρολιπιδικό φίλμ της επιδερμίδας, καθαρίζοντας με αποτελεσματικό και βαθύ τρόπο (χάρη στη μικκυλιακή υφή του και στην παρουσία ενεργών συστατικών φυτικής προέλευσης με απολυμαντικές ιδιότητες). Για την αποκατάσταση της ισορροπίας νερού και λιπιδίων, η εξαιρετική επανορθωτική κρέμα χεριών Νebula αντιπροσωπεύει τον πολύτιμο σύμμαχο για μια μοναδική θεραπεία που επαναφορτίζει τα κύτταρα του δέρματος με νερό, πραγματοποιεί μια απαλυντική δράση, απομακρύνει τους ρύπους και καταπολεμά την παρουσία βακτηρίων. Το δέρμα των χεριών φαίνεται έτσι μεταξένιο και αναζωογονημένο!  

Είμαστε σίγουροι πως… ένα φρέσκο ​​και μεθυστικό άρωμα που συνδυάζει τις πλούσιες και αισθησιακές νότες μπαχαρικών, τις δροσιστικές νότες από περγαμόντο, πορτοκάλι, μανταρίνι και τις γλυκές νότες φασκόμηλου είναι αυτό που θα σε συντροφεύει όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σου ανεβάζει τη διάθεση!